ERZURUM / OLUR - Olur Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Olur Halk Eğitimi Merkezi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları misafir ettik. Geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızı çocuklara tanıtmak, çocuklarda yeni ilgi alanları oluşturmak ve çocukların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla yola çıkan 'Minik Eller Büyük Hayaller' Projesi kapsamında çocuklara Yöresel Karnavas Bezi Dokuması ,  Robotik Kodlama, Kağıt Rölyef yapımı ve Basit Nakış İğne Teknikleri  atölyeleri gezdirilerek etkinlikler yaptırıldı. Ayrıca öğrencilere yönelik Olur Toki Yatılı Bölge Ortaokulu bünyesinde açılan Genel Jimnastik ve Hareket eğitimi kursunun okul öğrencilerimize tanıtımı yapılarak yapılan çalışmalara öğrencilerimizin katılımı sağlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

Genel Jimnastik ve Hareket Eğitimi kursumuz Olur Toki Yatılı Bölge Ortaokulunda devam etmektedir.

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Olur Halk Eğitimi Merkezinde açılan beceri ve meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerimizce üretilen el emeği göz nuru eserlerin sergileneceği 01-08 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz yıl sonu sergimize katılımlarınızdan onur duyarız.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kurslarımız Başlamıştır. Kurslara başvurmak için kurumumuza gelip bilgi alabilirsiniz.

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI SERGİ GÜNLERİ...

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI SERGİ HEYECANI

May

Öğrencilerin ve kursiyerlerin açık öğretim okullarının düzenlediği belgeler ile kurs bitimi sonrası verilen belgeleri e-Devlet kapısı üzerinden alabileceklerine yönelik bilgilendirme ve tanıtım.

E-DEVLET TANITIM.